934 spektakle! To jest po prostu nieprawdopodobny wynik! Nie tylko ze względu na tę liczbę samą w sobie ale również na dysonans pomiędzy pierwszym a drugim miejscem. Rzadko kiedy patrzę na rankingi, często ich założenia są wg mnie niemiarodajne, poza tym statystykami łatwo manipulować itd. ale tutaj zestawienie wydaje się zrobione w dokładnie taki sposób aby pokazać kto najlepiej potrafi się zorganizować. Oczywiście zaraz znajdzie się ktoś kto przyczepi się ze wzięto pod uwagę dwa teatry jako fundacja a nie je osobno ALE! Teatr Narodowy dysponujący również trzema scenami tylko 428 spektakli, więc nie ma o czym mówić!
Pani Krystyno to że jest Pani znakomitą aktorką wiemy wszyscy i wiedzieliśmy jeszcze przed założeniem fundacji. Dziś tym rankingiem pokazuje Pani że jest również specjalistą od zarządzania na każdym polu również zarządzania ryzykiem ale przede wszystkim ludźmi, ludźmi i tego zazdroszczę Pani najbardziej! Być może nie zależało Pani żeby właśnie tym się zajmować, ale trudno stało się, jest Pani najlepsza!
Kiedy byłam mała (pewnie około lat 5) i chciałam być aktorką jak każda mała dziewczynka, mama powiedziała że to mi nie pasuje, bo przecież chcę być również szefem (tak było) a aktor musi się słuchać reżysera ,długo stać i czekać, i że nie dam rady. Od dawna wydaje mi się to logiczne, ale Pani wszystko zepsuła Dziś nie jestem aktorką, jestem tylko szefem, ale sobie nie radze. Czy można umówić się do Pani na konsultacje z zakresu zarządzania? Może pomogłoby mi to stać się lepszym szefem
Jest Pani dla mnie niedoścignionym wzorem, ale będę się starać.
Z niedzielnymi pozdrowieniami
Agata