przez M.C. Pt, 06.01.2006 22:11
Hello HP, to ja Emcia,
wychylam tylko nosa z odwykowki, i co widze piosenke o czarownicach!!! Teremi ty mnie chcesz zgubic?! Sciana Ty tez mnie chcesz zgubic?
"Czego się boisz głupia, /Emcia no czego, a raczej KOGO Ty sie boisz? No i dlaczego?/ (Sciana, jak to KOGO? SMOKA, jeszcze ogniem zionie!)
Czemu nie chcesz iść na całość, /oko za oko, tekst za tekst/ (a prawa autorskie?)
Czasem warto dobrze upaść, /nic sie nie martw, rozloze jakas mate pod stolem/ (przepraszam, czy to ten sam stol, co wiadomo CO sie pod nim dzieje?)
Tak niewiele brakowało. /a bys oberwala, ale ten Twoj udawany strach, troche mnie udawanie rozczulil/ (phi, to bylo jak kawa na lawe ze udawany, troche...)
Czego się boisz głupia, /nie boj zaby, tfu, sciany/ (Sciana, nie jedno ma imie, np Tygrys)
Przecież to jest takie ludzkie, /ze General rzadzi. Prawda Oczywista/ (najwazniejsze ze dla Generala oczywista, hi, hi)
Że aż wstyd tak nagle uciec, /nie uciekaj na zaden odwyk/ (eee, na odwyku to mi dopiero teksty do glowy przychodza, hi, hi)
Mała nie bądź taki głupiec". /Mala? Przeciez to piosenka dla Emci, wiec zmieniam na "Emcia nie badz taki glupiec"/. (no i wydalo sie...)
Sciana, Znad maasu, dzieki za temat plakatowo-filmowy, super, mam taki jeden ulubiony, jak znajde to wkleje. Niedawno byla tu w poblizu mnie wystawa plakatow politycznych, byo kilka z Polski, z czasow Solidarnosci.
Maszmunie, zdjecia chwilowo niw widze dokladnie, dopiero poogladam go w domu. Zdrowiej Czarownico!
Maciejko projekt selerowo-warzywny wyprobuje w domu i dam znac co i jak. Projektom plastycznym mowimy TAK! Zwlaszcza warzywnym!
To w takim razie powiem cala prawde, Teremi i MaSza, te golebie od was byly zalane w pien, psychodelicznie! Po za tym Kalifornia jest relax-max i nigdzie nam nie spieszno, phi. Czy ja ZAWSZE musze byc na szarym koncu swiata?
Teremi, skrupulatnie przypominam, ze to ja, Emcia, siedze NA drzewie, W drzewie usadowil sie Kredens. Ty mozesz byc POD drzewem. Jak sie bede chciala pohustac na kabelkach, to Ci dam znac. Tylko gdzie to drzewo???
No wlasnie, czy ktos wie kiedy Kangurzyca wraca?
Na szczescie koniec lunchu i nie zdaze wkleic tekstu, walcze z soba, tylko nie bardzo wiem dlaczego? Odpowiedz nizej.